Case de Vacanta

Cand ne gandim la o casa de vacanta, ne gandim la relaxare si odihna, la aerul curat de munte, la gratarul de Duminica dupa-amiaza si mai putin la costurile de intretinere a unui astfel de lux.
In acest sens, va oferim cateva sfaturi in vederea achizitionarii unei case de vacanta ideale si totodata practice.


Casa de Vacanta Chiar daca momentele de relaxare alaturi de familie sunt putine, achizitionarea unei case de vacanta nu este o idee rea. In primul rand, inainte de a face demersuri referitoare la alegerea zonei de constructie si a proiectului de casa, nu uitati sa cititi cu atentie legile in vigoare, chiar sa consultati un avocat, pentru a fi pregatit moral pentru ceea ce urmeaza. Incepeti demersurile cu cel putin 6 luni inaintea demararii proiectului, pentru a nu deveni o victima a birocratiei pe parcurs.


casa de vacanta lemn Primul pas si poate cel mai important, este stabilirea bugetului alocat constructiei unei case de vacanta. Daca optati pentru economie, va sfatuim sa va indreptati atentia spre constructia unei case de vacanta din lemn. Lemnul este o resursa ieftina si la discretie, mai ales daca optati pentru o zona de constructie montana.



casa de vacanta la munte
Probabil una dintre cele mai grele alegeri cu care va veti confrunta, este alegerea zonei si terenului pentru constructia casei. Alegeti cu mare atentie, si documentati-va asiduu inaintea cumpararii unui teren. Daca alegeti un teren intr-o comunitate, informati-va din timp, in privinta vecinilor si „cuiburilor de distractie” din zona, pentru ca vacanta dvs. sa nu se transforme mai tarziu intr-un cosmar. Daca alegeti sa va izolati, pentru a va bucura de clipele de liniste, sfatul nostru este sa optati pentru o suprafata de constructie pe o raza de 5 km a unei comunitati umane.


In perspectiva alegerii unui proiect de casa, ganditi-va bine si cantariti atent necesitatile dvs. si ale familiei dvs. Luati in calcul spatiul necesar, numarul de dormitoare si anexele cum ar fi garajul sau spatiul de relaxare.
Cautati cea mai buna oferta pentru achizitonarea unui proiect de casa de vacanta. Chiar daca veti petrece cateva ore pe internet, cautati printre ofertele firmelor de arhitectura, studiati portofoliul firmelor respective, si contactati-le direct pentru a solicita toate detaliile despre felul in care lucreaza.

Proiecte Case de Vacanta

Casa Andromeda
O Cabana la Munte
Casa Bradului Argintiu 
Vila Raluca
Casa Paun
O Casuta de Munte
Casa Country
Vila Ioana
Rustic Ranch
Casa Alunis
Cabana din Padure
Bookmark and Share